Tällä kertaa löytyi kaapista tällaiseen pitsaan ainekset. Laitoin vain puoleen peltiin salamia, koska tyttöni eivät niistä välitä.
Pohja:
- 2dl vettä
- 2tl kuivahiivaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 10g voita
- suolaa
- 200g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1prk Eldorado tonnikalaa tomaattikastikeessa
- 1prk ananaspaloja
- 8kpl Ohuen ohut meetwurstisiivuja
- n.200g juustoraastetta
- ketsuppia
- suolaa
- mausteita esim. oregano, jauheliha- ja paprikamauste
Ohje:
- Valmista ensin pohja
- Kuumenna vesi 42 asteiseksi
- Sekoita kuivahiiva ja suola vehnäjauhojen sekaan
- Sekoita jauhoseos veden joukkoon huolellisesti
- Sulata voi ja kaada se taikinaan
- Sekoita taikina tasaiseksi
- Levittele taikina leivinpaperin päälle pellille tasaiseksi levyksi
- Levittele pohjan päälle hieman ketsuppia
- Valmista täyte
- Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli
- Mausta suolalla ja mausteilla oman maun mukaan
- Ruutaa ketsuppia niin paljon(n.1dl) , että jauheliha-sipuliseos on punaista
- Levitä jauheliha taikinapohjan päälle
- Levitä tonnikala jauhelihan päälle
- Laita seuraavaksi meetwurstisiivut ja ananaspalat
- Ripottele päälle juustoraaste
- Paista 225 asteessa uuninkeskitasolla noin 12 minuuttia kunnes juusto on saanut kauniin värin
- Ripottele pinnalle oreganoa ja anna vetäytä hetki ennen tarjoamista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti