perjantai 28. maaliskuuta 2008

Banaani-suklaapiirakka

(uunipellillinen)



Pohja:
  • 225g voita
  • 3 kananmunaa
  • 3dl sokeria
  • 1½dl kaakaojuomajauhetta
  • 2rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 2 dl maitoa
  • 6 ½dl vehnäjauhoja
  • 3tl leivinjauhetta
  • 3tl vaniljasokeria
  • 1kpl banaani
Kuorrutus:
  • 60g voita
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 3-4dl tomusokeria
  • 5rkl kahvia

Ohje:
  • Sulata voi
  • Sekoita voihin sokerit ja kaakaojauheet
  • Sekoita venhäjauhot ja leivinjauhe keskenään
  • Lisää jauhot ja maito vuorotellen taikinaan
  • Sekoita joukkoon haarukalla soseutettu banaani
  • Levittele taikina tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle
  • Paista 150 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia
  • Valmista kuorrutus
  • Sulata voi
  • Sekoita voin joukkoon sokerit, kaakaojauhe ja kuuma kahvi
  • Levittele tasaiseksi sekoitettu kuorrutus piirakan päälle

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

missä vaiheessa munat lisätään?