Tätäkin tarjoiltiin Elinan synttäreillä. Tämä ohje on suoraan Marianne crush pussin takaa.
- 200g suklaakeksejä
- 50gvoita
- 2dl kermaa
- 120g Marianne crush rouhetta (ite laitoin koko pussillisen eli 150g)
- 200g rahkaa
- 5 liivatelehteä
- 1dl vettä
- (sokeria)
- 400g marjoja (vadelmia)
- 1dl sokeria
- 4 liivatelehteä
- 1dl punaista mehua
Ohje:
- Murenna keksit, sekoita murut voisulan kanssa ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
- Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon Marianne Crush ja rahka (ja sokeria oman maun mukaan).
- Liota liivatelehtiä 5min. runsaassa kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatteet kiehuvaan veteen.
- Lisää liivateseos Mariannevaahtoon ja kaada keksipohjan päälle.
- Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.
- Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kera.
- Liota liivatelehtiä 5 min. runsaassa kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata kiehuvaan mehuun.
- Lisää seos survottujen marjojen joukkoon ja nostele hyytyneen Marianne-kerroksen päälle.
- Hyydytä jääkaapissa useita tunteja tai yön yli.
2 kommenttia:
Tulee parempi kakku, kun Marianne crush:in tilalla käyttää murskattuja Marianne rae-karkkeja
Kiitos vinkistä :).
Lähetä kommentti