Pohja:
- 3dl vettä
- 1pss kuivahiivaa
- 1½ tl suolaa
- n.7dl vehnäjauhoja
- n.10g sulaa voita
- 400g jauhelihaa
- 2 pientä sipulia
- 1prk tonnikalaa
- 1prk ananaspaloja
- juustoraastetta
- Mausteita: jauheliha-, grillausmausteita, paprikajauhetta, oreganoa, suolaa ja ketsuppia
Ohje:
- Valmista pohja: Kuumenna vesi n.42 asteiseksi. Lisää siihen suola ja jauhoja joihin on sekoitettu kuivahiiva. Lisää loputkin jauhot. Sulata voi ja sekoita se taikinaan. Vaivaa taikina tasaiseksi. Anna kohota hetki lämpimässä.
- Valmista täyte: Ruskista jauheliha ja lisää siihen pilkotut sipulit. Mausta mausteilla. Lisää ketsuppia niin paljon, että jauhelihaseokseta tulee punertavaa.
- Nostele taikinasta lusikalla kokkareita leivinpaperin päälle pellille (n. 9kpl/pelti). Taputtele jauhotetuilla käsillä ne pieniksi pyöreiksi pitsapohjiksi.
- Levittele pitsapohjien päälle ohuesti ketsuppia. Sitten jauhelihaseosta, tonnikalaa, ananasta ja lopuksi vielä juustoraastetta.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 12 min.
- Ripottele vielä oreganoa vasta paistettujen pikkupitsojen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti