perjantai 9. toukokuuta 2008

Vadelmakääretorttu

(n.12 palaa)


  • 4 kananmunaa
  • 1 ½dl sokeria
  • 1dl perunajauhoja
  • 1dl vehnäjauhoja
  • 1tl leivinjauhetta
  • 2dl kermaa
  • 200g vadelmia
Ohje:
  • Vaahdota munat ja sokeri
  • Sekoita kuivat aineet keskenään
  • Sekoita kuivat aineet varvovasti siivilän läpi vaahtoon
  • Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille
  • Paista 225 asteessa uuninkeskitasolla n. 6-8min.
  • Kumoa torttupohja sokeroidulle leivinpaperille
  • Irrota paistossa ollut leivnpaperi ja anna tortun jäähtyä
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla
  • Sekoita vadelmat vaahtoon
  • Levitä täyte torttupohjan päälle ja kääri torttu rullalle

Ei kommentteja: