Pohja x2:
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ½ dl perunajauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl tummaa kaakaojauhetta
- 1tl leivinjauhetta
Kostutus:
- 1½dl maitoa
- 1rkl sokeria
- 1tl vaniljasokeria
- 3 banaania
- 1tlk (425g) persikkaviipaleita sokeriliemessä
- noin 300g viinirypäleitä
- 4dl vispikermaa
- sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan
- 100g taloussuklaata
- 200g maustamatonta tuorejuustoa
- 2rkl maitoa
- noin 300g karkkeja
Ohje:
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon sihdin läpi
- Sekoita kevyesti taikina sekaisin
- Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 6-8 minuuttia
- Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille
- Vedä pois paistopaperi
- Tee toinen pellillinen samoin
- Kokoa kakku isolle vadille
- Sekoita maidon joukkoon sokerit
- Kostuta pohjalevyt pullasudilla
- Kuori ja viipaloi banaanit
- Valuta persikkaviipaleet liemestään
- Huuhtele ja halkaise viinirypäleet ja poista mahdolliset siemenet
- Vaahdota kerma ja mausta sokereilla
- Kokoa kakku. Levitä pohjalevyille kermavaahto ja hedelmät
- Pane kakun päälle leikkuulauta painoksi
- Nosta kakku hetkeksi jääkaappiin
- Paloittele suklaa kulhoon
- Sulata vesihauteessa tai mikroaaltouunissa puolella teholla noin 2 minuuttia
- Sekoita ja kuumenna niin kauan, että suklaa on sulanut
- Sekoita tuorejuusto suklaaseen
- Ohenna seosta maidolla
- Levitä suklaa-tuorejuusto kakun päälle
- Koristele karkeilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti