tiistai 10. elokuuta 2010

Banoffee



Pohja:
  • 200g Tasangon suklaapikkuleipiä
  • 70g voita
Täyte:
  • 1prk kondensoitua maitoa
Pinnalle:
  • banaani viipaleina
  • 2dl kuohukermaa
  • sokeria
  • vaniljasokeria

Ohje:
  • Laita kondensoitumaitotölkki kattilaan, jossa on vettä ja anna kiehua miedolla lämmöllä kolme tuntia. Lisää vettä tarpeen mukaan, niin että tölkki on kokoajan veden alla.
  • Murusta keksit ja sulata voi.
  • Sekoita ainekset keskenään ja painele seos leivinpaperin päälle irtopohjavuoan pohjalle.
  • Avaa maitotölkki. Maito on tiivistynyt valuvaksi toffeeksi.
  • Levitä toffee keksipohjan päälle.
  • Viipaloi banaani toffeen päälle.
  • Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Laita kermavaahto kakun päälle.
  • Irrota kakku irtopohja vuoasta.

Ei kommentteja: