Pohja:
- 150g pipareita
- 75g voita
- 150g Gheisa-suklaata
- 150g ranskankermaa
- ½ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- ½dl kahvia
- 3 liivatelehteä
- 2dl kermaa
Ohje:
- Murskaa pohjan keksit ja sekoita siihen sulatettu voi. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
- Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5-10 min. Puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liota liivatelehdet kuumaan kahviin.
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Sekoita vaahtoon suklaa, liivateseos ja ranskankerma.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kevyesti edelliseen seokseen.
- Kaada täyte keksipohjan päälle.
- Anna hyytyä vähintään kolme tuntia.
1 kommentti:
Nam! Ihanan näköistä suklaakakkua, kauhea suklaanhimo iski! :D
Lähetä kommentti