tiistai 29. joulukuuta 2009

Jouluinen suklaahyytelökakku



Pohja:
  • 150g pipareita
  • 75g voita
Täyte:
  • 150g Gheisa-suklaata
  • 150g ranskankermaa
  • ½ dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • ½dl kahvia
  • 3 liivatelehteä
  • 2dl kermaa

Ohje:
  • Murskaa pohjan keksit ja sekoita siihen sulatettu voi. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
  • Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5-10 min. Puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liota liivatelehdet kuumaan kahviin.
  • Vaahdota munat ja sokeri.
  • Sekoita vaahtoon suklaa, liivateseos ja ranskankerma.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kevyesti edelliseen seokseen.
  • Kaada täyte keksipohjan päälle.
  • Anna hyytyä vähintään kolme tuntia.

1 kommentti:

Mimosa kirjoitti...

Nam! Ihanan näköistä suklaakakkua, kauhea suklaanhimo iski! :D