Tarpeet:
- puolen kilon lohifile
- purkki (120g) smetanaa
- 3dl kuohukermaa
- pienehkö suolakurkku
- n. 2 rkl sinappia
- pippurisekoitusta
- suolaa
Työvaiheet:
- Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele vuoka voilla tai öljyllä.
- Laita lohifile vuokaan nahkapuoli ylöspäin ja paista n. 7 minuuttia.
- Ota kala uunista ja nosta nahka pois fileen päältä.
- Ripottele kevyesti pippurisekoitusta ja suolaa kalan pinnalle.
- Viipaloi suolakurkku ja peitä viipaleilla osa kalasta.
- Sekoita smetanan sekaan sinappi ja loraus kermaa ja levitä seos kalan päälle.
- Kaada loput kermat vuokaan.
- paista n. 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti